fbpx

Reset Password

O Princess Mileni

Princess Milena Apartmani su nov i moderan koncept odmora u Bečićima. Pažljivo dizajnirani prateći moderne i savremene trendove, naši apartmani predstavljaju luksuzan odmor u Bečićima i Budvi.

Posvećenost svakom gostu, odlična čistoća i usluga, kao i pažnja prema detaljima su stubovi koji doprinose savršenom odmoru u svakom od naših apartmana.

Princess Milena Apartmani Vam nude različite apartmane i mogućnosti u odabiru lokacije, jer za razliku od klasičnih iznajmljivača privatnog smještaja, naši apartmani se nalaze na različitim vrhunskim lokacijama. Ovakva ponuda vam omogućava da svake godine doživite drugačiji, a opet savršen odmor!

Odaberite svoj apartman i započnite odmor koji ćete pamtiti!

Princess Milena Apartments - Becici beach
Princess Milena Managed

Princess Milena Managed - profesionalno upravljanje nekretninama za vlasnike

Princess Milena Managed  predstavlja naš program gdje mi upravljamo za apartmanima za druge vlasnike privatnog smeštaja. Planiramo da proširimo ovaj program i on će obuhvatiti samo apartmane koji po sadržajima i lokaciji mogu zadovoljiti zahtjeve naših modernih gostiju.

Ako ste vlasnik stana i želite da postanete dio našeg brzorastućeg poslovanja – kontaktirajte nas na stranici za kontakt, jer baš vi bi ste se mogli pridružiti našoj uspješnoj priči.

Pošaljite nam Vaš upit na mail: saradnja@princessmilena.me

Naše gostoprimstvo

  • Posvećenost gostu
  • Izvrsna usluga
  • Besprekorna čistoća
  • Briga o detaljima
  • Transparentan proces rezervacije
  • Prevovremena i profesionalna komunikacija

Bilo da boravite u Princess Milena Apartmanima ili apartmanima koji pripadaju našem Princess Milena Managed programu, možete biti sigurni da će nivo usluge biti savršen i isti od trenutka rezervacije do trenutka odjave. Osim toga, o naše recenzije na različitim prodajnim kanalima govore same za sebe i pokazuju našu posvećenost, brigu i dostupnost svakom gostu.

Imamo jedan cilj – a to je da naši gosti uživaju u odmoru od samog početka i da se kući vrate odmorni sa puno prelijepih uspomena.

U Bečićima ima mnogo privatnog smještaja, ali savršen odmor je samo u Princess Milena Apartmanima.

Zamisli savršen odmor. Reci Princess Milena.

Princess Milena Apartments hospitality

Iznajmljujemo fantastične apartmane u Budvi

Iskoristite naše ponude za odmor u Bečićima i Budvanskoj rivijeri i uživajte u luksuznom smještaju, mirnom odmoru kao i pješčanim plažama u Bečićima, uz lak pristup najboljim atrakcijama koje ovo utočište ljeti može ponuditi.

click to enable zoom
Loading Maps
We didn't find any results
open map
Chat with us
1
Scan the code
(ME) Hvala Vam na Vašem interesovanju za Princess Milena Apartmane. Pošaljite nam poruku i uskoro ćemo biti sa vama 👋

(EN) Thank you for your interest in Princess Milena Apartments.
Send us a message and we wll be with you soon 👋